Meer kwalitatieve sollicitaties via Fambizz

Fambizz is het platform om Ondernemers & Familiebedrijven professionals te bereiken. Dagelijks bezoeken duizenden Ondernemers & Familiebedrijven professionals Fambizz waardoor uw vacature snel bij de juiste personen onder de aandacht komt en u meer kwalitatieve sollicitaties ontvangt.

U kunt uw vacature op verschillende manieren plaatsen zodat deze is afgestemd op uw wervingsbehoefte met als belangrijkste doel: contact met de beste kandidaten.

Waarom Fambizz?

  • Fambizz wordt zeer gewaardeerd en is al jaren hét onafhankelijke platform voor Ondernemers & Familiebedrijven professionals
  • De website wordt maandelijks bezocht door duizenden Ondernemers & Familiebedrijven professionals

Plaats direct uw vacature!

Meer weten?

Neem voor meer informatie/een wervingsadvies op maat contact op met één van onze media-adviseurs via 085 - 401 31 13 of per e-mail sales@exenzo.com. U kunt ook contact opnemen via het contactformulier.

Vacature producten

Vacature plaatsing

Standaard online

€100,00


Meer >> Bestel Nu >>

Meer bereik producten

Supplement top job

Extra aandacht

€85,00


Meer >> Bestel Nu >>

Sales

Wiebe Mulder
+31(0)85 401 3113
sales@exenzo.com

De vacaturesectie van Fambizz brengt vraag en aanbod van vacatures van Ondernemers & Familiebedrijven professionals effectief bij elkaar. Met Fambizz blijven professionals op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in hun snel veranderende vak. Het ideale moment voor werkgevers om hun vacature midden in deze lastig te werven doelgroep bekend te maken. Juist ook bij de latente zoeker!

Via Fambizz vinden Ondernemers & Familiebedrijven professionals snel relevante vacatures.